Hem / Nyheter / Bologna Vs Inter: Allt du behöver veta.

Bologna Vs Inter: Allt du behöver veta.

Inter ställs mot Bologna ikväll för matchdag fem i Serie A säsongen och här är all statistik som du behöver veta före spelet på Stadio Dall’Ara.

I 141 tidigare matcher mellan de två lagen har Nerazzurri spelat in totalt 67 segrar, 34 kryss och 39 förluster. Under de senaste sex mötena har Bologna misslyckats med att vinna, 3 kryss och 3 vinster. I dem senaste 11 ligamatcherna i Dall’Ara har man lyckats bara ro hem 2 poäng mot Inter. Dem har också misslyckats med att göra mål mot Inter dem senaste 2 hemma matcherna.

Det är bara under säsongen 2015/16 som Inter lyckats med att vinna sina första 5 matcher. Om vi räknar in matcherna från förra säsongen så är Nerazzurri obesegrade i dem 6 senaste matcherna i Serie A. Dessutom har Inter vunnit sina 3 senaste borta matcher. Om det blir 4 i rad så är det en prestation som man inte uppnått sedan november 2012. När det kommer till Bologna har dem förlorat 7 av 11 senaste hemma matcherna, och misslyckats med att göra mål i 5 av dessa.

När det gäller tidsmässigt, så har 10 av Inters mål kommit dem sista 15 minuterna. Bara Napoli (9) har gjort fler mål än Inter (7) under andra halvleken av matchen den här säsongen. Av 4 matcher har Icardi gjort 3 mål på Bologna i Inter tröjan. Sedan början av 2017 har Perisic gjort 10 assist. Tre av Danilo D’Ambrosios nio Serie A-mål har kommit mot Bologna och de är hans föredragna motståndare.

About Eldin Sacirovic

Facebook Profile photo

Missa inte

INTER VS ROMA – Prepartita!

Efter år med misslyckanden ser Inter  äntligen ut som ett lag redo att utmana på …