Hem / Nyheter / Chievo-Inter – Solo per la maglia, Avanti tutti!

Chievo-Inter – Solo per la maglia, Avanti tutti!

Imorgon, lördag gästar vi Chievo i säsongens nästsista match. Chievo ligger i skrivande stund på en tjugonde plats med endast fyra poäng på 16 matcher. Således kan vi konstatera att vi på förhand är favoriter och har förutsättningarna på vår sida.

Inter kommer dock från en lite mindre tuffare period i förhållande till Chievo där man beklagligt nog åkte ur Champions League efter att ha spelat 1-1 mot PSV. Uttåget kan beskrivas som ett svart moll, något som vi alla vill lägga bakom oss och i samband med den senaste omgången höjde laget sig en aning efter att ha besegrat Udinese i kanske säsongens viktigaste match. Den bakomliggande faktorn till benämningen viktigaste är för att en trepoängare efter ett uttåg i Champions League var nog viktigt för spelarna mentalt men också för oss supportrar.

Imorgon möter vi alltså Chievo borta i en otroligt viktig match där inget annat än tre poäng accepteras. Det är i motgång en drake lyfter och det är dags att bekänna ytterligare färg och kriga för tröjan i tider som dessa.

Chievo-Inter 22/12 – 18.00.

AVANTI TUTTI – SOLO PER LA MAGLIA

About Belmin

Missa inte

Post Inter – Bologna: Arrivederci, Spalletti?

Efter en spännande höst som slutade med blandade känslor har vi efter nyår fått se …