Hem / Nyheter / NU VISAR VI DEM!

NU VISAR VI DEM!

“In ogni posto che andiamo… la Gente vuol sapere… Chi noi siamoGlielo diciamo!”. Orden som lyder i ramsan “Chi noi siamo” som sjungs i Curva Nord varje match. Ordagrant kan man översätta det i stil med “Var vi än går, vill folket veta, vilka vi är. Så vi säger till dem…” och det är precis det vi ska göra imorgon. Imorgon ställs vi mot PSV i en match som är fullt avgörande för Spalettis mannar. Imorgon står vi alla upp för Inter, imorgon backar vi varandra, våra färger, vår tröja och våra spelare, på arenan, på puben, framför TV-soffan. Var vi än befinner oss imorgon så ska vi säga ifrån resten av Europa vilka som är de verkliga cheferna i huset.

Många av er är säkert redan bekanta med vilka utgångslägen gäller för att vi i slutet av kvällen ska kunna stå som segrare. Inter avancerar vid scenarion där Tottenham förlorar och Inter kryssar, där Tottenham förlorar och Inter vinner och där Tottenham kryssar och Inter vinner. Vi kan inte påstå att vi har allt i våra egna händer för i själva verket så har vi det inte då vi också måste förlita oss på att Barcelona gör sitt vilket de också bör sett till förutsättningarna.

Imorgon finns det ingen återvändo. Det har nog sagts 100 gånger men imorgon är det kanske mest aktuellt än någonsin på flera år. Imorgon är det dags att vi får utdelning av alla droppar blod, alla tårar och all svett vi visat för tröjan, både från oss supportrar som dagligen andas Inter men även från spelarna. Ett avancemang är inte bara viktigt rent sportsligt, Det är inte bara på det sportsliga planet klubben marscherar framåt vid ett avancemang. Ett exempel finner vi på det ekonomiska planet där ett avancemang leder till inkasserade miljoner på kontot. Idag är en stabil ekonomisk grund en bidragande faktor för att nå den absoluta världstoppen och den är vi i behov av. Därför kan man stå fast vid att Inter verkligen gynnas på samtliga plan av att gå vidare imorgon, således är det av hög vikt att verkligen gå in med inställningen att vinna och inte ha nåt att förlora.

Vi har varit i en utvecklingsfas länge och vi är det mer eller mindre även idag. Imorgon kan det dock vara dags för oss att vandra in i en ny fas, ta ett nytt steg, och få en ny start på den det Inter vi Interisti drömt om alldeles för länge. Ett avancemang ger oss en befästning på att vi kan betraktas som ett av Europas 16 bästa lag. Där har vi inte varit sedan 2012… imorgon kan den väntan äntligen vara över.

Vår svartblåa historia ska förpliktiga en fortsatt framtid i det europeiska finrummet. Imorgon lägger vi ner våra liv i denna batalj och förhoppningsvis kommer våra spelare visa samma tändning när de kliver ut imorgon inför 65 000 åskådare på Meazza. Oavsett hur morgondagen än summeras så ska vi inte känna någon sorg eller någon ånger. Vi ska gå ut som en enda drivkraft med ETT enda mål i sikte, det målet ska vi tillsammans ro i hamn. Supportrar och spelare, spelare och supportrar. Imorgon spelar vi tillsammans.

Och om vi mot all förmodan inte skulle nå mållinjen så ska vi göra det med vetskapen om att vi gjorde allt vi kunde. Dock så ska vi inte sikta in oss på det scenariot men det är viktigt att poängtera att vi inte ska ångra oss för något.

Det är imorgon det är dags att väcka fram rädslan i våra motståndare. De ska darra, de ska inte känna sig säkra på vår arena, de ska veta vilka vi är och det säger vi till dem imorgon. Imorgon kör vi, för varandra, för alla Interisti världen över, för emblemet vi en gång förälskade oss i.

FÖR FC INTERNAZIONALE MILANO – MOT ALLA ANDRA!

About Belmin

Missa inte

Post Inter – Bologna: Arrivederci, Spalletti?

Efter en spännande höst som slutade med blandade känslor har vi efter nyår fått se …