Hem / Nyheter / Spaletti talar ut om social media problematiken. #InterIsComing

Spaletti talar ut om social media problematiken. #InterIsComing

Luciano Spalletti talar om “dispyten” över sociala medier “förenade oss, vi alla hade gott skratt”. Det har florerat runt i media under de senaste 48 timmarna om Mauro Icardi, Ivan Perisic och Antonio Candreva över vilka de följde eller inte följde på sociala medier. Icardi försökte också kasta rykten om äktenskapliga besvär genom att skicka en bild av honom som håller händerna med fru Wanda Nara och bildtexten: “Jag älskar dig.”

“Dessa saker gav oss ett gott skratt och i själva verket oväntat förenade oss, som vi alla skrattade tillsammans …”, sa Coach Spalletti till Mediaset Premium. “Det är fansen som lider, för median skickar ut att deras Inter är i händerna på barn inte hos några professionella. Men det är absolut inte så, eftersom vi har en grupp exemplarisk professionalism.

“Det är självklart också värt att notera att sociala medier sagor kan störa vårt arbete och nå vårt mål. Vi måste därför vara försiktiga, men i det här fallet fanns inget ovanligt händer.

“Det finns inga problem mellan spelarna. Jag säger det här eftersom det får inte komma problem hemifrån till omklädningsrummen. Det måste finnas en frihet när man talar om personliga problem. ”

About Eldin Sacirovic

Facebook Profile photo

Missa inte

DEL 6: Binans tankar om 2018

Tvåtusenarton har nått sitt slut och vi går in i ett 2019 där titelmöjligheter i …