Hem / Podcast / Interpodden E16 – Vi skakar om tabellen så som Borja skakar Maracas!
interpodden

Interpodden E16 – Vi skakar om tabellen så som Borja skakar Maracas!

Krossen av de flygande åsnorna styckas igenom där bland annat Ranocchias återuppståndelse diskuteras, Candrevas nya nivå, reservernas inställning och kvalité samt Joao Marios vara eller icke-vara. Självklart så handlar avsnittet därefter om det kommande Derby D’Italia – vilka ska starta? vad är det som händer utanför plan den här veckan pga den kommande matchen? hur ska vi spela? hur viktig är matchen egentligen?…och en massa annat avhandlas, häng med!

Medverkande: Hampus Kärki, Binan Al-Attar och Neven Ozegovic.

About Binan Al-Attar

Facebook Profile photo
Io Sono Interista.

Missa inte

E32 – Vi är lika orten som Buffon

I dagens avsnitt bjuder grabbarna på mycket skratt, felsägningar, småpikar och självklart en analys av …