Hem / Nyheter / D’Ambrosio: Vi är alla startspelare!

D’Ambrosio: Vi är alla startspelare!

Vid julevenemanget mellan Inter och klubbens officiella Formalwear och Footwear Partner Brooks Brothers, svarade Nerazzurri-försvararen Danilo D’Ambrosio om hur saker och ting går till i laget. “Napoli och Juventus spelar mot varandra, men vi måste tänka på oss själva och vinna på söndag mot ChievoVerona. Spalletti har rätt när han säger att det inte finns startspelare i denna grupp, vi känner oss alla som startspelare. Vem som helst som spelar ger alltid sitt bästa. Tränaren ger oss mycket motivation, inte bara på sociala medier men också under veckan.

Utan tvekan kommer matchen mot Gialloblu att bli en tuff match för att vi saknar några spelare men resultatet kommer att bero på oss. Champions League med Inter? Vi hoppas att göra våra fans lyckliga. Vår mentalitet är vår hemlighet, vi saknade det under de senaste åren och december månad kommer det vara grundläggande för att säga vem vi är.

About Eldin Sacirovic

Facebook Profile photo

Missa inte

DEL 6: Binans tankar om 2018

Tvåtusenarton har nått sitt slut och vi går in i ett 2019 där titelmöjligheter i …