Hem / Nyheter / Vecino “Vi har stora mål”

Vecino “Vi har stora mål”

Bra start: Bara 3 matcher har passerat, man kan alltid förbättras som ett lag och individuellt. På lördag har vi en viktig match vi vill vinna, inte förlora poäng. Jag känner mig bra och jag är glad att jag har intrigerat mig i teamet. När Spalleti kallar mig är jag redo. För att slåss mot lagen behöver du 25 spelare inte 11. Tränaren har satsat mycket i detta för säsongen är lång.

Roll: Jag som playmaker? Jag startade med den rollen, sen blev jag skickad längre bak. Jag har inga problem med det, jag känner mig bra att spela i mitten.

Mästerskapet: Det är bara början av mästerskapet, det är en lång väg att gå. Vi får inte tänka på titeln nu, lördagens match är mycket viktig. Icardis hår: Det ser speciellt ut. Vi hoppas på att göra mål på lördag.

About Eldin Sacirovic

Facebook Profile photo

Missa inte

INTER VS ROMA – Prepartita!

Efter år med misslyckanden ser Inter  äntligen ut som ett lag redo att utmana på …