Hem / Nyheter / Inter hoppas fortfarande på Vidal, Diop eller Kimpembe och Aurier
KAZAN, RUSSIA - JUNE 28: Arturo Vidal of Chile celebrates victory following the penalty shoot out during the FIFA Confederations Cup Russia 2017 Semi-Final between Portugal and Chile at Kazan Arena on June 28, 2017 in Kazan, Russia. (Photo by Francois Nel/Getty Images)

Inter hoppas fortfarande på Vidal, Diop eller Kimpembe och Aurier

Enligt Gazzetta dello Sport kommer Inters marknad att bli mycket het under de sista dagarna i augusti. Till försvaret vill Inter ha Diop från Toulouse eller Kimpembe från PSG. På mittfältet lever drömmen om Vidal vidare. För ytterback positionen är Nerazzurri intresserad av Aurier (kanske med Joao Mario inkluderad i affären).

About Eldin Sacirovic

Facebook Profile photo

Missa inte

INTER VS ROMA – Prepartita!

Efter år med misslyckanden ser Inter  äntligen ut som ett lag redo att utmana på …