Hem / Nyheter / Torsdag 27 juli: Gårdagens rubriker + transferläget + a shocker

Torsdag 27 juli: Gårdagens rubriker + transferläget + a shocker

Bilden beskriver undertecknad ganska så väl denna mercaton.

 

Keita & Eder:

Alfredo Pedulla rapporterar att Juventus har kommit överens med spelaren och har nu lagt ett officiellt bud till Lazio: Sturaro, två årslån av Pjaca plus 10-12miljoner euro.  Lotito har tackat nej, speciellt till dem två spelarna, Lotito vill bara cash, och det är minst 25miljoner euro. Det finns ett bud från england på 30miljoner men Keita vill inte dit.  Nu får inter skynda sig för juve leder dragkampen om denna spelare.

Inter ska ha erbjudit Lazio Eder i förhandlingarna av Keita, Lotito sägs ha tackat ja dock så tackade Eder nej.

Perisic:

Det verkar som det rätta budet för Perisic inte kommer från ManU, och Inter överväger om att plocka bort kroaten från transferlistan och ge han ett förlängt kontrakt. Inter som kräver Martial inbakad i dealen för Ivan, verkar ha svårt att övertala United för det.

Jovetic:

Inte bara Sevilla som är intresserade av montenegrinens tjänster, det har även kommit intresse från Marseille. Dock så väljer man att ta det lugnt och se över sina alternativ.

Candreva:

det verkar som Pedro kan komma att lämna och detta kan komma att påverka Chelseas bud på Antonio Candreva, Conte gillar spelaren väldigt mycket och ser honom gärna komma över till england.

 

Kalinic:

Det finns intresse från båda lagen från Milano, dock så ligger Milan före här men är inte villiga att betala 30 miljoner euro.  Samma gäller Inter, man vill gärna komma ner i pris.

Cuadrado:

Jag personligen ser detta som skrattretande men måste ändå ta upp det, Premium sport lyfter att Inter överväger tjänsterna från Juan Cuadrado. Colombianens agent ska ha erbjudit Inter spelaren. Varför detta ses som relevant är värvningarna av Douglas Costa och Bernardeschi. Övergången hänger på framtiden av Perisic eller Candreva, om någon av dessa två lämnar så kommer inter starta en förhandling för colombianen.

 

 

About Elvis Arslanovic

Facebook Profile photo

Missa inte

INTER VS ROMA – Prepartita!

Efter år med misslyckanden ser Inter  äntligen ut som ett lag redo att utmana på …