Hem / Nyheter / Balotelli: “Inter kommer att ligga på topp igen.

Balotelli: “Inter kommer att ligga på topp igen.

 

Balotelli: “Inter kommer att ligga på topp igen inom ett eller två år, interisti borde tacka Icardi”

Mario balotelli pratade om incidenten när han slängde Inters tröja på marken när dom spelade mot barcelona live på instagram: ” Varför gjorde jag det? Jag gjorde ett misstag, jag ville spela den matchen, och san siro började vissla. Men jag var 18, jag var liten, nu skulla jag inte göra det. Inter kommer tillbaka till toppen inom ett eller två år. Jag har inget emot inter, men jag kan inte gå tillbaka efter vad som hände den natten. Mauro är ung, gör massor av mål och assist. Inter fans borde tacka honom.

About InterSverige

Missa inte

INTER VS ROMA – Prepartita!

Efter år med misslyckanden ser Inter  äntligen ut som ett lag redo att utmana på …